Ukida se dvostruka kontrola na aerodromu

Bez autora
May 30 2013

Na aerodomu “Nikola Tesla” u Beogradu u narednih desetak dana biće ukinuta prva kontradiverziona (KD) kontrola i postojaće samo jedna kontrola prolaskom kroz vrata koja detektuju metal kod ulaza u čekaonice. Sve nadležne institucije u Srbiji dale su saglasnost za to.To će putnicima povećati komfor tako da će moći da se posvete drugim sadržajima na aerodromu. Očekuje se da će ova godina biti uspešna za beogradski aerodrom, po finanansijskim rezultatima i broju putnika.

Ukida se dvostruka kontrola na aerodromuNa aerodomu “Nikola Tesla” u Beogradu u narednih desetak dana biće ukinuta prva kontradiverziona (KD) kontrola i postojaće samo jedna kontrola prolaskom kroz vrata koja detektuju metal kod ulaza u čekaonice, najavljeno je u četvrtak, a prenosi Beta.

Generalni direktor Aerodroma Velimir Radosavljević kazao da su sve nadležne institucije u Srbiji dale saglasnost za to. To će putnicima povećati komfor tako da će moći da se posvete drugim sadržajima na aerodromu.

On je rekao da očekuje da će ova godina biti uspešna za beogradski aerodrom, po finanansijskim rezultatima i broju putnika.

Radosavljević očekuje jako dobru letnju sezonu za Aerodrom u Beogradu, kao i da će strane aviokompanije koje lete sa beogradskog aerodroma u junu povećati broj mesta u avionima za 17 posto, odnosno za 35.000 putnika.

Kao je dodao, u maju na beogradskom aerodromu usluženo je 300.000 putnika, što je rekordno visok rezultat za taj mesec.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik